Kiropraktik

Vi tilbyder alt inden for kiropraktik

Erfarne

Vi har mange års erfaring inden for faget

Klinikken

Besøg os på Østerbrogade 115
2100 København Ø

Har du en sundhedsforsikring, dækker denne typisk helt eller delvist for kiropraktisk behandling. En fritids- eller ulykkesforsikring dækker højst sandsynligt dine udgifter til din behandling, hvis du har været ude for en ulykke eller på anden vis er kommet til skade. Hvis du ikke har tegnet en forsikring selv, kan du undersøge om du har en via dit arbejde. Mange virksomheder tilbyder nemlig forsikring til deres medarbejdere, dette kunne bl.a. være hos PFA, Tryg, Mølholm, Danica mfl.
Er du aktivt medlem af Sygeforsikringen “danmark”, får du tilskud til kiropraktik. For at du kan få tilskuddet, skal du blot informere os om dit medlemskab. Vi indberetter dine behandlinger elektronisk til Sygeforsikringen “danmark” én gang om ugen.

Kiropraktisk Klinik har overenskomst med Sygesikringen og ydernummer, og vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber. Der kan derfor faktureres direkte til forsikringsselskabet, så snart en bevilling / betalingsgaranti er på plads. For at du kan få dækket dine behandlinger, bør du kontakte dit forsikringsselskab før din behandling, hvis du vil være sikker på om de dækker, da det er ikke alle der dækker bagudrettet. Medbring herefter en kopi af din bevilling fra dit forsikringsselskab. Hvis du ikke medbringer en bevilling fra din forsikring, skal du selv lægge ud for behandlingen. I så fald kan du få en kvittering med, som du selv kan indsende til forsikringen.

Kontakt os


Kiropraktisk Klinik v/ Lars Juul
Østerbrogade 115
2100 København Ø

(+45) 39 27 25 52
kiropraktiskklinik@mail.dk