Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede
Kiropraktisk Klinik v/ Lars Juul

Specialister i forebyggelse af smerter i muskler, knogler og led

Østerbrogade 115, 2100 København Ø

Velkommen til Kiropraktor Østerbro

Kiropraktoren Cand. Manu. er specialist i diagnostik forebyggelse og behandling af smerter i muskler, knogler og led.

Universitetsuddannelsen til kiropraktor foregår på Syddansk Universitet. Det er en 5-årig uddannelse, efterfulgt af en 1-årig turnus periode hos en autoriseret kiropraktor, hvorigennem kiropraktoren tilegnes kundskaberne for at kunne udføre manuelle ledbehandlinger, behandling af muskler og sener, øvelsesinstruktion samt information og rådgivning.

Kiropraktoren er specialist i bevægeapparatet og er en fuld integreret del af det danske sundhedsvæsen. Vi samarbejder med praktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter, massører og akupunktører.

Ved første konsultation indleder kiropraktoren med at optage patientens sygehistorie som det kendes fra egen læge. Dernæst foretages en grundig undersøgelse af patienten, evt. suppleret med en digital røntgen undersøgelse der forefindes på klinikken, hvilket gør kiropraktoren i stand til at stille en diagnose, og ud fra dette tilrettelægge et behandlingsforløb.

Der kræves ikke henvisning fra egen læge, og der ydes tilskud fra den offentlige sygesikring samt sygeforsikringen ”danmark”.

Klinikken på Østerbrogade 115, der åbnede i 1991 har et godt samarbejde med flere læger, massører og fysioterapeuter, hvilket giver god mulighed for et tværfagligt samarbejde. Nye som gamle patienter kan alle få tid til konsultation hos kiropraktoren samme dag eller senest næste dag ved første henvendelse. Klinikken råder over det nyeste Digitale røntgenanlæg.

Behandlingen foregår som regel med små hurtige tryk eller stræk, hvis formål er at løsne fastlåste led, for herigennem at genoprette den normale bevægelighed i leddene. Det kan også være nødvendigt at løsne op for spændinger i muskulaturen gennem massage, samt evt. suppleret med akupunktur.

Kiropraktoren rådgiver desuden om holdning og arbejdsstillinger og om nødvendigt gives instruktion om relevant træning af smidighed samt muskulatur i og omkring bevægeapparatet til formål at forebygge at skaden opstår igen.

En kiropraktor du kan stole på

Vi har 4,7 ud af 5 stjerner på Google Anmeldelser, hvilket viser, at du er i trygge hænder hos os.

"Jeg er blevet behandlet af Lars gennem mere end 25 år, og jeg giver ham mine varmeste anbefalinger. Her får man en top professionel behandling i en rar og hyggelig stemning. Lars er grundig, og giver også gode råd med på vejen om træning og forebyggelse. Ingen andre former for behandling har været så effektive som den, Lars giver mig."

Elisabeth Fabricius

"Lars er en super dygtig kiropraktor. Jeg er kommet til behandling uden at kunne rette mig ud og er gået derfra med ret ryg. Fantastisk - kan varmt anbefale ham. Receptionspigerne er også super søde. :0)"

Frank Damgaard

"Jeg har kronisk dårlig ryg og har gået hos Lars i over 25 år. Han er den eneste af alle de behandlere jeg har prøvet gennem årene, som jeg ALTID vender tilbage til."

Sara Ferreira

"Super rar atmosfære her på klinikken Lars Juul er i den grad kompetent. Er kommet der fast forebyggende igennem mange år. Senest behandlet med Laser pistol. UG kryds & slange herfra. Kryber man ind går man ud!"

Steen Brink

Følg os på Facebook

På vores Facebook side, kan du se billeder fra tidligere projekter, få opdateringer omkring virksomheden og tilbud, samt læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.